Omnilux

Denna underbara behandling är Omnilux, ljusterapi som verkar uppiggande & anti-age.
Ansiktsbehandling Omnilux passar den som vill arbeta hudföryngrande och samtidigt vill få en fin lyster i huden. I årtusenden har det varit känt att ljus påverkar både vår kropp och vår mentala hälsa. Man har till och med hittat medicinska protokoll från antikens Grekland, 1500 år f. Kr, som beskriver ljusets läkande egenskaper.
Och visst är det så – vi blir alla påverkade av ljus. Tänk själv hur bra man mår av en varm och solig dag jämfört med kalla vinterkvällar.

Omnilux är en effektiv och skonsam ljusbehandling, och är ett naturligt rött ljus som arbetar på 633 nm (nanometer). Omnilux Revive föryngrar hudens celler och struktur.
En revolution inom ljusterapi eftersom den stimulerar hudens djupare lager, utan att skada eller irritera de övre. Metoden samverkar med kroppens egna processer och syftar till att motverka effekterna av cellernas åldrande.

Hur fungerar den?
Omnilux förstärker kroppens egna försvar mot åldrande. Ljusbehandlingen stimulerar kollagenbildning. Förbättrar även genomblödning, syresättning och näringsupptag i blodkärlen.

Är det säkert?
Omnilux ljuset är helt säkert och skonsamt mot din hud. Den har inga skadliga UVA eller UVB strålar. Behandlingen upplevs avslappnande och energigivande.

Nu har vi blivit helt galna och erbjuder denna behandling för 100kr/gång. (Ord pris är 395kr)
För bästa effekt rekommenderar vi en kur på 10 st behandlingar. Behandlingen tar 30 min.
Den kan även läggas till i en vanlig ansiktsbehandling.
Bokas via telefon 070-304 49 10

För bästa effekt rekommenderar vi en kur på 10 st behandlingar. Behandlingen tar 30 min.
100kr/gång   (Ord pris är 395kr)

Denna behandling bokas via telefon 070-304 49 10