Ansiktsbehandling NBE 1000

NBE 2000 + Special (Deep skin & 2000) ca 100 min                                1895 kr
 Denna behandling skräddarsyr Ulrika behandlingen efter din huds behov och blandar NBE Deep Skin behandlingen med NBE 1000 behandlingen.
Detta är den behandlingen som ger mest effekt i huden.

 NBE 1000 Lyx ca 80 min                                                                              1595 kr
NBE behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden, sedan appliceras en exfolierande peeling med vitt pilbarksextrakt som avlägsnar torra och döda hudceller samt förbereder huden för behandlingen.
Efter det masseras cellidentiska behandlingsserum in i huden med hjälp utav ett ljummet handverktyg, vilket upplevs som en avslappnande massage.
Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Behandlingen avslutas med utvalda hudvårdsprodukter från Nannic särskilt framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen.

 NBE 1000 ca 50 min                                                                               1195 kr
NBE behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden, sedan appliceras en exfolierande keratolytisk peeling med vitt pilbarksextrakt som avlägsnar torra och döda hudceller samt förbereder huden för behandlingen. Efter det masseras cellidentiska behandlingsserum in i huden med hjälp utav ett ljummet handverktyg, vilket upplevs som en avslappnande massage. Behandlingen avslutas med utvalda hudvårdsprodukter från Nannic särskilt framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen.

NBE Ögonbehandling (eller prova på NBE 2000) ca 35 min                  745 kr
Upplev nya Nannic NBE Eye Contour Treatment, den ultimata behandlingen för reducering av rynkor och andra ålderstecken runt ögonen. Stramar omedelbart åt och tightar till huden. Mimiska linjer, mörka ringar och påsar under ögonen blir direkt mindre synliga och huden blir fastare och får lyster. Behandlingen kan också vara en prova på behandling för dig som är nyfiken på NBE behandlingen.
NBE Ögonbehandling med frans- & brynfärg ca 70 min                         995 kr

Nannic International är ett familjeföretag i tredje generationen som bedriver sin verksamhet i Antwerpen (Belgien), där sker forskning, utveckling, produktion och paketering av produkterna. Nannic lanserar årligen nya unika världsnyheter.

Nannic fick sitt genombrott med NBE-behandlingar, ett unikt koncept med apparatur, behandlingsserum och särskilda tillbehör som möjliggör revolutionerande resultat för modern hudvård.

Nannic är en inovativ hudvårdserie med högkoncentrerade serum och avancerande anti-age krämer som verkar på djupet.
Produkterna har en cellidentisk bas och är vetenskaplikt utveckalde med medicinskt bevisade effekter.

Nannic produkter rekomderas i samband med NBE behandlingar. Passar även dig som vill ha en effektiv hudvård.