Ansiktsbehandling Special

Mesoduo Skinbooster                                   1595kr                

Behandlingen som ger glow och fukt

Denna behandling är helt säker och passar alla hudtyper och även gravida.
Tack vare den revolutionerande teknologi slussas aktiva ämnen djupt ned i huden för att bromsa hudens åldrande, öka volymförlust i ansiktet beroende på behandlingens ändamål. Näringsämnena tas effektivt upp av huden. Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor, åldersfläckar, pigmentförändringar och ojämn hudton med mera. Med Mesoduo går det att behandla ansikte, hals och dekolletage. Behandlingen har ingen återhämtningstid vilket innebär att man kan återgå till sina vanliga aktiviteter direkt efter. Huden blir inte ljuskänslig vilket innebär att behandlingen är helt säker och går att göra året om. Behandlingen bör utföras med 7 dagars mellanrum.
 
MESODUO är en apparatur som med hjälp av synergierna från flera teknologier penetrerar hyaluronsyra och antioxidanter ner i djupare hudlager. Behandlingen levererar samma mängd produkt som injektionsbehandling. Jag använder produkter som är specialutvecklade för att möjliggöra penetration i huden vid behandlingen.
 
Tekniken är designad med säkerhet i åtanke och utvecklad för att mekaniskt tränga ned näringsämnen i huden. MesoDuo arbetar med tre teknologier som gemensamt slussar ned aktiva ingredienser i huden. Behandlingsapparaturen verkar med ett variabelt ultraljud mellan 1 000Hz – 40 000Hz för mekanisk påverkan på cellerna. Radiofrekvens (RF) värmer upp huden till ca: 35 grader för att öka genomsläppligheten och elasticiteten i huden.

Kombinationen av dessa teknologier möjliggör en maximal höjning av fuktbindande ingredienser i kombination med maximal tillförsel av näringsämnen som stärker hudcellernas integritet och motståndskraft.
Resultatet blir en återfuktat och sund hud med lyster och förstärkt motståndskraft.
Behandlingen passar alla hudtyper och kommer bromsa hudens åldrande processer dramatiskt redan efter en behandling.
 
Med hjälp av noggrant testade och utvalda ampuller kan man med denna teknik behandla olika typer av hudproblem, vilket gör det möjligt att skräddarsy behandlingen efter din huds specifika behov

BEHANDLAR HUDTILLSTÅND SÅSOM:

Antiage - hud som behöver stramas upp och ”tightas” till

Torr, reaktiv och känslig hud - i behov av återfuktning och återhämtning


Pigmentering, ojämn hudton, åldersfläckar och mörka ringar under ögonen


Behandlingen ger ett vackert GLOW till din hud. Områden som behandlas är ansikte och hals.

HUR GÅR DET TILL?

Huden rengörs effektiv med vanlig rengöring och en peel. Peelingen gör jag för att uppnå maximal effekt av behandlingen. Sedan läggs specialutvecklade produkter på huden utifrån kundens behov.

Behandlingen tar ungefär 45 minuter och är helt smärtfri. 

HUR SER JAG UT EFTER BEHANDLINGEN?

Huden ser mycket återfuktad ut, och du får en fantastisk GLOW. Behandlingen gör inte huden ljuskänslig vilket innebär att det går utmärkt att göra den året runt. Efter behandlingen kan du återgå direkt till arbetet, men träning rekommenderas tidigast dagen efter, för att behandlingen ska verka effektivt. Behandlingen rekommenderas som kur med 4 - 6 behandlingar beroende på hudens status och vilken effekt som ska uppnås. 

Enstaka tillfällen är också bra exempelvis fest eller när huden behöver en extra glow.

PRX T33                                      1695kr

Säker och effektiv hudföryngring 

VAD ÄR PRX – T33?

De aktiva ingredienserna går ner i huden på cellulär nivå där de kickstartar cellförnyelse och stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer för långsiktiga resultat. Du kommer att se tydliga resultat direkt i spegeln, men de biologiska processerna fortsätter att försköna din hud även långt efter avslutad behandling. Din hud får ny spänst, blir jämnare, fylligare och får en fantastisk lyster både omedelbart och på sikt

Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och säkert under årets alla årstider då den inte ger någon ljuskänslighet. Behandlingen utförs som enstaka behandling för omedelbar uppstramning och ”glow” eller som kur vid behov av mer korrigering. Underhåll rekommenderas varannan månad för att upprätthålla erhållet resultat och motverka hudens åldrandeprocess.

FÖR VEM PASSAR PRX-T33

För dig som önskar

· Jämnare hudton med maximal återfuktning, fantastisk lyster och glow

·  Att motverka torr hud med förlorad fasthet och elasticitet


·  Fylligare, spänstigare och ”plumpad” hud


·  Mindre porer


·  Reducering av inflammatoriska utslag som acne och acnerelaterade hudtillstånd


·  Reducering av röda ärrbildningar, som exempelvis acne, vattenkoppor och svinkoppor


·  Reducering av ojämna pigmenteringar


·  Ljusåldrad hud


· Reducering av missprydande röda och vita bristningarPRX-T33 baseras på en unik sammansättning av triklorättiksyra (TCA), väteperoxid och Kojicsyra, detta ger en effektiv behandling men mer skonsam mot huden till skillnad från behandling genomförd med hög koncentration av ren TCA. Ytterligare en fördel med PRX-T33 behandlingen är att den inte orsakar “frosting”.


INNAN BEHANDLINGEN

·  Avsluta med retinol minst 2 veckor innan behandling
·  Undvik rakning/vaxning 12 h innan
·  Avstå om du är gravid eller ammande
HUR GÅR DET TILL? 

PRX-T33 appliceras på väl rengjord hud. Med en speciell massageteknik appliceras den patenterade lösningen lager för lager för att mätta och nå hudens djupare lager. Antal lager beror på hudens aktuella tolleransnivå och indikation. Lösningen neutraliseras med vatten och behandlingen avslutas med lugnande Ice Mask och WiQ eftervård. 

Efter var behandling utesluts all ordinarie hudvård och ersätts med obligatorisk WiQo eftervård som optimerar behandlingens effekt och säkrar mot kontaktallergier mellan PRX kemi och övrig hudvård. Eftervården används i ca 6 dagar morgon och kväll. Produkter för eftervård ingår i behandlingen.

Antal behandlingar och intervall sätts efter indikation, hudtyp och hudens mognad. Äldre hud behöver längre intervall mellan behandlingar än yngre. Behandlingen kan utföras som enskild enstaka behandling eller som kur på 3-6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum.
 EFTER BEHANDLINGEN

·  Undvik stark sol 48 h efter behandlingen
·  Känslig hud kan bli röd. Rodnaden lägger sig efter några timmar
·  Huden kan eventuellt flagna minimalt 2-3 dagar efter behandlingen
 FÖRVÄNTAD RESULTAT

Omedelbar uppstramning, fyllighet och reducering av rynkor och fina linjer. Jämnar ut pigmentförändringar och ger en fantastisk lyster.

Resultaten håller i några månader under förutsättning att man sköter om sin hud med lämplig hudvårdsrutin. Effekten på hyperpigmenteringar är mycket god och håller så länge man skyddar huden mot sol med rekommenderad åtgärd som t.ex. SPF. Vid hormonella pigmenteringar så som Melasma är prognosen oviss.