Maria Åkerberg

Ansiktsbehandling

Pure Cell Treatment 1495 kr
För första gången i världshistorien har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var omöjligt, nämligen att erbjuda "levande hudvård".
MÅ är det första varumärket att erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller frånväxtriket används direkt på huden. Dessa levande stamceller lever tills den stunden som deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom den innehåller. Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt med antioxidanter på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv.
 
Ansiktsbehandling C-Vitamin Lyx 60min825 kr
Behandlingen förbättrar hudens lyster och spänst, motverkar hudens åldrande, återuppbygger solskadad hud och ger en riktig energikick.
 
Behandlingen inleds med rengöring och AHA peeling av huden, där döda hudceller tas bort.
 Därefter appliceras C intensivserum, som masseras in. Ovanpå appliceras en vårdande och fuktgivande ansiktsmask, samt en algmask som hjälper till att fukten går ner djupare.  Behandlingen avslutas med vårdande creme.
Tillägg i behandlingen:
Frans- och brynfärning
 
250 kr
 
Ansiktsbehandling C vitamin Lyx med djuprengöring1145 kr
Behandlingen förbättrar hudens lyster och spänst, motverkar hudens åldrande, återuppbygger solskadad hud och ger en riktig energikick.
 
Behandlingen inleds med rengöring och AHA peeling av huden, där döda hudceller tas bort. Huden ångas och djuprengöring av pormaskar.
Därefter appliceras C intensivserum. Ovanpå appliceras en vårdande och fuktgivande ansiktsmask, samt en algmask som hjälper till att fukten går ner djupare.  Behandlingen avslutas med vårdande creme.
Tillägg i behandlingen:
Frans- och brynfärning250 kr
Svenska ekologiska produkter som produceras i Frillesås utanför Göteborg.

Inga kemiska konserveringsmedel, inte testa på djur, delvis veganska produkter, giftfria förpackning av bioplast (bioplasten tillverkas av sockerrör), noggran kontroll av ingredienser som används i produkterna,ett stort miljötänk i hela företaget, från idé till färdig produkt.

Passar alla hudtyper och kön. Maria Åkerberg erbjuder produkter för hela dig, från ansikte till hår och kropp.

Passar även för de allra minsta i familjen.