Omnilux

Denna underbara behandling är Omega Light, ljusterapi som verkar uppiggande & anti-age.
Ansiktsbehandling Omega Light passar den som vill arbeta hudföryngrande och samtidigt vill få en fin lyster i huden. I årtusenden har det varit känt att ljus påverkar både vår kropp och vår mentala hälsa. Man har till och med hittat medicinska protokoll från antikens Grekland, 1500 år f. Kr, som beskriver ljusets läkande egenskaper.
Och visst är det så – vi blir alla påverkade av ljus. Tänk själv hur bra man mår av en varm och solig dag jämfört med kalla vinterkvällar.

Omega Light är en effektiv och skonsam ljusbehandling, och är ett naturligt rött ljus som arbetar på 633 nm (nanometer). Omega Light föryngrar hudens celler och struktur.
En revolution inom ljusterapi eftersom den stimulerar hudens djupare lager, utan att skada eller irritera de övre. Metoden samverkar med kroppens egna processer och syftar till att motverka effekterna av cellernas åldrande.

Hur fungerar den?
Omega Light förstärker kroppens egna försvar mot åldrande. Ljusbehandlingen stimulerar kollagenbildning. Förbättrar även genomblödning, syresättning och näringsupptag i blodkärlen.

Är det säkert?
Omega Light ljuset är helt säkert och skonsamt mot din hud. Den har inga skadliga UVA eller UVB strålar. Behandlingen upplevs avslappnande och energigivande.
Pris per behandling är 395kr, köp ett 10-kort för 3000:-
För bästa effekt rekommenderar vi en kur på 10 st behandlingar. Behandlingen tar 30 min.
Den kan även läggas till i en vanlig ansiktsbehandling.


För bästa effekt rekommenderar vi en kur på 10 st behandlingar. Behandlingen tar 30 min.  Pris är 395kr