Kan jag ha fransar på min utlandssemeter? 
Självklart kan du ha fransförlängning,  det är ju både skönt och praktiskt att inte behöva hålla på med mascara. Det som är viktigt att tänka på är att all solskyddsfaktor innehåller olja, så var därför noga med rengöringen av dina fransar och se till så att inte oljorna i solskyddsfaktorn löser upp limmet.
Vi rekommenderar Chrissantie fransrengöring. Vi har även en Eyeliner som är vattenfast och godkänd för fransförlängning,  den tål dessutom många timmar i plurret.

Jag tycker att jag tappar så mycket fransar, är det normalt?
Det är helt normalt att tappa fransar. Fransarna är  som vilka hårstrån som helst på kroppen, och de faller av av sig själv och det växer fram nya.
Man tappar i snitt 2-5 fransar per dag och det innebär att på en vecka har man tappat ca 21 st. På 4 veckor har du tappat ca 80 fransar och eftersom vi har ca 80-120 st fransar så är det inte konstigt att man behöver fylla på sin fransförlängning var tredje till var fjärde vecka.

Varför måste jag rengöra min fransförlängning?
När du inte rengör din fransförlänging samlas det damm, smuts, partiklar, bakterier mellan fransarna. Det kan i värsta fall leda till Blefarit, en inflammation i ögonlockskanterna.

Det påverkar även hållbarheten att inte rengöra fransarna. Vi rekomenderar Chrissanthie foam cleanser, för att komma år ordentligt i fransraden rekomenderar vi en rengöringsborsta.

Kan jag fortsätta använda mascara?
Nej! Mascara tar bort bindningen i limmet, fransarna kommer därför att lossna.

Kan alla göra fransförlängning?
Ja, alla kan göra fransförlängning. Vi anpassar alltid fransförlängningen för att vara skonsam för kundens egna fransar.
Har du problem med ryggen eller kroppen och inte kan ligga still rekomenderar vi dig inte att göra fransförlängning då varje behandling tar mellan 1,5 - 3 timmar.

Finns det någon åldersgräns för fransförlängning?
Det är mycket ansvar när man har en fransförlängning, så under 18 år vill vi ha målsmans medgivande. En ska kunna ta ansvar för att rengöra fransförlängningen varje dag så det inte uppstår komplikationer. Är personen yngre än 14 rekommenderar jag lösfransar som man kan ta på och av varje dag eller en riktigt bra mascara.