Våra varumärken
Nannic International är ett familjeföretag i tredje generationen som bedriver sin verksamhet i Antwerpen (Belgien), där sker forskning, utveckling, produktion och paketering av produkterna. Nannic lanserar årligen nya unika världsnyheter.

Nannic fick sitt genombrott med NBE-behandlingar, ett unikt koncept med apparatur, behandlingsserum och särskilda tillbehör som möjliggör revolutionerande resultat för modern hudvård.

Nannic är en inovativ hudvårdserie med högkoncentrerade serum och avancerande anti-age krämer som verkar på djupet.
Produkterna har en cellidentisk bas och är vetenskaplikt utveckalde med medicinskt bevisade effekter.

Nannic produkter rekomderas i samband med NBE behandlingar. Passar även dig som vill ha en effektiv hudvård.
Svenska ekologiska produkter som produceras i Frillesås utanför Göteborg.

Inga kemiska konserveringsmedel, inte testa på djur, delvis veganska produkter, giftfria förpackning av bioplast (bioplasten tillverkas av sockerrör), noggran kontroll av ingredienser som används i produkterna,ett stort miljötänk i hela företaget, från idé till färdig produkt.

Passar alla hudtyper och kön. Maria Åkerberg erbjuder produkter för hela dig, från ansikte till hår och kropp.

Passar även för de allra minsta i familjen.
Exuviance är avancerad hudvård utvecklad av läkare (Dr.Eugene Van Scott och Dr. Ruey Yu) Tillverkas i Priceton i USA.

Exuviance hudvårdsystem har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos dig som inte behöver söka vård hos en hudläkare, men som ändå vill utnyttja födelarna med medicinskt utvecklad hudvård.

Excuviance produkter och behandlingar är framtagna för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess, stimulera cellförnyelse och återfukta på djupet.

Exciviance behandlingar tillsammans med daglig anvädning av rätt produkter förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av akne.