NBE 1000 ca 50 min                                                                                 1250 kr
NBE 1000  är en avkopplande behandling kombineras radiofrekvens med värme och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat.
En metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur. Redan efter första behandlingen kan du se synligt resultat och huden känns mer elastisk, slätare, fastare och får en fantastisk lyster.

För att få ett mer långvarigt resultat rekommenderas en kur, ca 2-3 veckors mellanrum.
Kontraindikationer:
Gravid, Pacemaker, Metaller i kroppen (titan går bra)

NBE 1000 Lyx ca 80 min                                                                             1595 kr

Denna behandling är likadan som NBE 1000, och dessutom en Ljusbehandling som ökar effekten av behandlingen.
NBE 1000 Lyx är en avkopplande behandling kombineras radiofrekvens med värme och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat.
En metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur. Redan efter första behandlingen kan du se synligt resultat och huden känns mer elastisk, slätare, fastare och får en fantastisk lyster.

För att få ett mer långvarigt resultat rekommenderas en kur, ca 2-3 veckors mellanrum.
Kontraindikationer:
Gravid, Pacemaker, Metaller i kroppen (titan går bra)


 NBE Ögonbehandling (eller prova på NBE 2000) ca 40 min                 825 kr
 Upplev den ultimata behandlingen för reducering av rynkor och andra ålderstecken runt ögonen. Stramar omedelbart åt och tightar till huden. Mimiska linjer, mörka ringar och påsar under ögonen blir direkt mindre synliga och huden blir fastare och får lyster. Behandlingen kan också vara en prova på behandling för dig som är nyfiken på NBE behandlingen.

NBE Deep Skin  ca 75 min                                                  1495kr   NBE Deep Skin är en typ av microneedling men utan nålar. Precis som vid traditionell microneedling eftersträvas att skapa en kontrollerad skada i huden i syfte att i samband med läkningsprocessen skapa en mer välmående hud. Behandlingen med NBE Deep Skin utförs i tre olika steg;
1. Hudslipning. Ett runt munstycke, ca 10 mm i diameter, bestående av små plastnabbar förs över huden samtidigt som munstycket roterar. De små plastnabbarna slipar bort döda hudceller och bidrar till en ökad blodcirkulation i huden. Porerna öppnas och huden får goda förutsättningar för att bli mottaglig för vidare behandling.
2. Munstycke nummer 2 har en långsmal form och har till uppgift att skapa en stor mängd, men ytterst små, kanaler i huden för att möjliggöra för vårdnad och behandlande serum att tas upp av huden.
3. Det tredje munstycket består av en pennliknande spets och det har till uppgift att utföra ett precisionsarbete vid områden i ansiktet, exempelvis läpplinje och ärr, som kräver stor exakthet och försiktighet.
Behandlingen avslutas med fuktgivande algmask och vårdande creme. 

NBE Special   (NBE Deep Skin och NBE 1000)                     1995kr Funderar du på om du ska välja en behandling med Deep Skin och NBE 1000?  Unna dig det allra bästa och kombinera två super metoder i en och samma behandling. Deep Skin tillsammans med NBE 1000 ger dig en direkt uppstramande effekt som även ökar din kollagenproduktion i huden! 
NBE Special är effektiv mot linjer och rynkor, pigmenteringar, slapp hud och ojämn hudton och dessutom en otroligt skön och avkopplande behandling. 


Du går härifrån med en bländande lyster !