NBE behandlingar 

NBE 1000 + Special (Deep skin & 2000) ca 100 min                               1895 kr
 Denna behandling skräddarsyr Ulrika behandlingen efter din huds behov och blandar NBE Deep Skin behandlingen med NBE 1000 behandlingen.
Detta är den behandlingen som ger mest effekt i huden.

 NBE 1000 Lyx ca 80 min                                                                             1595 kr
NBE behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden, sedan appliceras en exfolierande peeling med vitt pilbarksextrakt som avlägsnar torra och döda hudceller samt förbereder huden för behandlingen.
Efter det masseras cellidentiska behandlingsserum in i huden med hjälp utav ett ljummet handverktyg, vilket upplevs som en avslappnande massage.
Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Behandlingen avslutas med utvalda hudvårdsprodukter från Nannic särskilt framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen.

 NBE 1000 ca 50 min                                                                              1195 kr
NBE behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden, sedan appliceras en exfolierande keratolytisk peeling med vitt pilbarksextrakt som avlägsnar torra och döda hudceller samt förbereder huden för behandlingen. Efter det masseras cellidentiska behandlingsserum in i huden med hjälp utav ett ljummet handverktyg, vilket upplevs som en avslappnande massage. Behandlingen avslutas med utvalda hudvårdsprodukter från Nannic särskilt framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen.

NBE Ögonbehandling (eller prova på NBE 2000) ca 35 min                 745 kr
Upplev nya Nannic NBE Eye Contour Treatment, den ultimata behandlingen för reducering av rynkor och andra ålderstecken runt ögonen. Stramar omedelbart åt och tightar till huden. Mimiska linjer, mörka ringar och påsar under ögonen blir direkt mindre synliga och huden blir fastare och får lyster. Behandlingen kan också vara en prova på behandling för dig som är nyfiken på NBE behandlingen.
NBE Ögonbehandling med frans- & brynfärg ca 70 min                        995 kr Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.

NBE Deep Skin ca 80 min1495 kr
Denna behandling inled med rengöring och peeling. Därefter behandlas huden med Deep Skin maskinen. Huden både slipas och behandlas med mjuk microneedling. Cellulära serum jobbas in i huden och behandlingen avslutas med en algmask som anpassas efter din huds behov.
NBE 1000 + Special (Deep skin & 1000)
ca 100 min
1895 kr
 
Denna behandling skräddarsyr Ulrika behandlingen efter din huds behov och blandar NBE Deep Skin behandlingen med NBE 1000 behandlingen.
Detta är den behandlingen som ger mest effekt i huden.

Hur går det till?

Steg 1
Är med en djuprengörande ABLATOR, som är ett verktyg som slipar/ suddar huden från döda hudceller och ojämnheter och som förbereder huden förnästa steg i behandlingen. Ablatorn gör att huden blir klar och ren samt får en finare lyster.
Steg 2
Med ett annat verktyg  INFUSOR, öppnas tusentals små microkanaler i huden och som gör det möjligt att slussa ner speciella serum med aktiva ingredienser djupt ner i huden.
Steg 3
Med en punktbehandlande CORRECTOR behandlas linjer, rynkor, ärr och andra mindre områden.

Behandlingen avslutas med specialmask och avslutande produkter.