Behandlingen av högteknologisk apparatur som kan uppnå resultat du inte trodde var möjliga, unika effekter på: Djupa och ytliga rynkor, slapp hud, acne, ytliga kärl, ärr, bristningar, pigmenteringar, porreducering.mm

För vem? Behandlingen passar alla hudtyper  även den allra känsligaste huden.


NBE står för Nannic (leverantörens namn) Beautifying Energy.  Med NBE utrustning (maskin och specialutvecklade krämer) utförs behandlingar för ansikte med hjälp av Radiofrekvens och värme, det vill säga elektromagnetiskt estetiska behandlingar. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Behandling med NBE är ljuvliga. De är helt utan nålar, utan smärta eller biverkningar. Det är tvärt om mycket gynnsamt för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten otroligt hållbara.

Hur fungerar behandlingen? Vad är det som händer i kroppen?
De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och en friktion uppstår vilket genererar värme. Kroppen tror att den fått lite feber (lokalt) och startar då i gång immunsystemet och en läkningsprocess. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna (detoxifiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar vävnadens funktioner samt förbättrar dess struktur. De specialutvecklade produkterna fungerar tillsammans med NBE som katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs triggar det i gång fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande och bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. Vid en acnebehandling skickas signaler till kroppen att den ska balansera upp talgproduktionen och rena vävnaden för att reducera acne.

För vem lämpar sig behandlingen?
Behandling med NBE lämpar sig för alla, med undantag för vissa kontraindikationer: graviditet, cancer, epilepsi, pacemaker eller inflammation.

Hur går behandlingarna till?
Behandling inleds med grundlig rengöring och peeling av huden med en peeling  och sedan avsluta med en Peel-off alginatmask. Detta för att säkerställa att själva NBE behandlingen utförs på rengjord hud.
Den specialutvecklade produkten (en kräm anpassad till varje behandlingsområde) appliceras och masseras in i huden med handstycket till NBE. Detta genomförs på en sida i taget i cirka 10 - 15 min. De masserande rörelserna görs i cirklar vilket är mycket behagligt för kunden. Handstycket ger ifrån sig en härlig värme vilket kan jämföras med en Hot Sonebehandling. Kunder som nu har provat NBE istället för andra "vanliga" ansiktsbehandlingar är lyriska över att något så underbart skönt kan ge så enastående resultat. De säger att de aldrig vill återgå till de traditionella metoderna igen!