NBE Massage

NBE massage är ett utmärkt verktyg till traditionella behandlingar eftersom kombinationen av apparaturen tillsammans med manuell massage gör att vi kommer djupare ner i vävnaden och lättare kan släppa på spänningar. Muskeln blir varmare, mjukare och mer elastisk.
Kroppen blir avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen. Möjligheterna med NBE apparaturen är oändliga, från djupgående muskelbehandlingar till anti-stress och Lymfdränage.

Behandlingsområden: Anti-stress, Lymfdränage, Muskelbehandling, Muskelmassage

Vad gör NBE Massage?

Gå djupare ner i vävnaden, ökar syreupptaget, minskar koldioxiden, ökar pH-värdet, startar kroppens egna läkeprocess, främjar lymfsystemet, förbättrar immunförsvaret, reducerar inflammation, stimulerar kollagenproduktion och hyaluronsyran, minskar mjölksyra och slagg, minskar fria radikaler med 7%

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte få den här behandlingen.

NBE kropp

NBE Anti-stressbehandling ca 60 min1200 kr
Känner du dig stressad? Då är det här rätt behandling för dig!

NBE 3000 ger en skön värme som gör att dina muskler slappnar av och spänningar och värk minskar betydligt. Det får dig att komma ner i varv. Under tiden får du massage på ben och huvud.
Redan efter EN behandling känner du dig helt avslappnad och redo att ta sig an vardagens bestyr. Har i studier visat sig minska kortisolhalten i kroppen med över 40%.
 
NBE Detox) ca 60 min995 kr
Känner du dig svullen i kroppen? En detox behandling är en fantastiskt skön och avstressande behandling!
Detox behandlingen reducerar slagg i kroppen och främjar vårat lymfsystem. Under behandlingen är du uppkopplad till värmeplattor på händer och fötter. Radiofrekvensen hjälper till att rensa kroppen och ökar lymflödet i kroppen.
Drick extra vatten före och efter behandlingen.

Vill du förbättra din detoxeffekt så har vi en Detox drink, en 14 dagars kur (för hemmabruk) som stöder kroppen att storstäda insidan.
D-drink kostar 345:-

om NBE 

Nannic International är ett familjeföretag i tredje generationen som bedriver sin verksamhet i Antwerpen (Belgien), där sker forskning, utveckling, produktion och paketering av produkterna. Nannic lanserar årligen nya unika världsnyheter.
Nannic fick sitt genombrott med NBE-behandlingar, ett unikt koncept med apparatur, behandlingsserum och särskilda tillbehör som möjliggör revolutionerande resultat för modern hudvård. 
Nannic är en inovativ hudvårdserie med högkoncentrerade serum och avancerande anti-age krämer som
verkar på djupet. Produkterna har en cellidentisk bas och är vetenskaplikt utveckalde med medicinskt bevisade effekter. 
Nannic produkter rekommenderas i samband med NBE behandlingar. Passar även dig som vill ha en effektiv hudvård.